torstai 3. huhtikuuta 2014

Lentävät tomaatit

 
Vaasalaiset nukkekotiharrastajat kokoontuivat huhtikuiseen tapaamiseensa kuukauden ensimmäisen keskiviikon kunniaksi Jukoboxilla. Nukkis-iltaa oli viettämässä kuusi innokasta harrastajaa vaikka sairastumiset olivat verottaneet osallistujia ja kerhon aiottu teemakin oli jouduttu muuttamaan. Tällä kertaa aihe olikin sitten sekalainen; massailua, huovutusta, ristipistoja, huonekaluja ja lentäviä tomaatteja :)
 
Hanne aloitti huovuttamalla nallea, mutta kun villasta törrötti karvoja tarkka Hanne ollut tyytyväinen työhönsä ja hän jatkoi massailemalla. Tässä kuvassa näkyvätkin kuuluisat lentävät tomaatit; Hannella kun lentelivät pienet pikkuruiset tomaatit pitkin lattiaa ja nimitimme ne tietenkin lentäviksi tomaateiksi. Olivat muuten niin hyvän värisiä, että niiden täytyi olla ulkomaalaisia tomaatteja!
 
Hanna teki todella taitavasti juustoja. Opaskirjana toimi tälläkin kertaa kirja Making Miniature Food. Sen on tainnut useampikin kerholainen hankkia itselleen edellisen kerran jälkeen - erittäin hyvä opus siis!
 
Susa askaroi huonekaluja ja leipoi massasta pientä suloista Neiti Vaapukkansa kanssa.
 
Juustot taisivat olla "in", niitä Teijakin tehtaili.
 
Sinikka sen sijaan kirjoi ristipistoin pääsiäisliinaa, josta kuitenkin tuli lopulta hänen mielestään joululiina. Suloinen tulikin!
 
Päivikin massaili ja teki Teijan muoteilla tekohampaat, kukkia ja kalan sekä kakkuja. Hauska ja monipuolinen iltamme oli, seuraavaa kertaa odotellessa! Toukokuun kerhossa on vielä ihan erityinen juttu odotettavana; kerhomme ensimmäinen swap, johon osallistuu kymmenen jäsentä! Mahtaa monessakin tuvassa olla askartelun täyteisiä iltoja tiedossa ennen sitä :)
 
Nukkiskerhomme kokoontuu vielä kahdesti tänä keväänä; toukokuussa ja kesäkuussa ja syksyllä pidämme tapaamisia joka toinen viikko, sillä jonkun kerran jäädessä väliin syntyy harmillisen pitkä tauko. Suunniteltu ja kovasti odotettu kukkailta Tuulikin luona järjestetään muiden tapaamisten lisäksi vielä tässä keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaasan nukkekotiharrastajat kiittävät kommentistasi