tiistai 13. toukokuuta 2014

Ensimmäinen Swappimme

Viime keskiviikkona vietimme kauan odotettua ja Vaasan nukkekotikerhon ensimmäistä Swap-iltaa Jukoboxilla, jännitystä oli ilmassa jo monta viikkoa etukäteen ja pientä paniikkiakin, ainakin allekirjoittaneella! Mukaan osallistui kymmenen kerholaista ja ideana oli antaa vaihdossa jokaiselle osallistujalle pikkuinen lahja; itse tehtyä, ostettua tai kierrätettyä. En tainnut olla ainoa, jolle päätös siitä mitä tehdä tuotti lievästi sanottuna pään vaivaa. Keskustelu kävi kuumana ryhmän Facebook-sivulla ennen tapahtumaa; "Minulla tulee rimakauhu, kun tiedän mitkä taitajat tässä ryhmässä ja minä ja mun räpellykset", Rupesin miettimään tuota lahjuksen arvoa... Miten arvokas se pitäis olla? Tai kuinka iso/laaja?", "Mulle tulee niin kiire...Menin vielä hukkaamaan jotain...", "Mulla on luovuus hukassa!!!! Ja on se swappiki...." Ryhmän henki on niin mahtava, että aina paniikin hetkillä sai tukea ja tsemppiä eikä kukaan luovuttanut kesken pelin.
 
Tunnelma olikin kuin jouluaattona, kun väki alkoi kerääntymään kerholle. Jännitys oli suorastaan käsin kosketeltavissa ja voi sitä ilon ja onnen määrää, kun pikkuiset paketit saatiin avata!!! Ihastuttavia taidonnäytteitä ja lahjoja jokaisessa paketissa - taisi siinä jäädä joulu heittämällä kakkoseksi ;) Kuvista näette parhaiten mitä upeita minejä jokainen meistä sai illalla kantaa kotiinsa: 
 
Seuraavaksi swappia suunniteltiin joulun alle joulukalenterin muodossa - siihen toivotaan mukaan myös uutta väkeä, ilmoittautumisesta tulee lisää infoa syksymmällä.
 
Ja tottahan me askarreltiinkin, mitä ihmetykseltä ehdittiin ja pystyttiin. Puutikuista syntyi ainakin kukkalaatikoita, hyllyjä ja tikapuita. Allekirjoittanut testasi ensimmäisen kerran "sirkkeliä" eikä kenelläkään mennyt sormia poikki vaikka lähellä olikin. Hanna testasi pitkäjänteisyyttään ristipistoilla ja Päivi muotitti fimoruusuja. Pohdimme myös yhteistä projektia, jonka voisi lahjoittaa sitten eteenpäin jollekin sopivalle taholle ja ensi kerrallahan on sitten vuorossa Vaasan Nukkekotiharrastajien ensimmäinen kirppis - tule shoppailemaan tai myymään tai kierrättämään omia tuotteitasi, ylimääräisiä nukkistavaroitasi, askarteluvärkkejä yms. Ajatuksella toisen roska voi olla toisen aarre. Tapahtuman sivulle saa ja on suotavaakin laittaa kuvia ja "mainoksia" omista myytävistään ja kysyä olisiko kellään tuoda myyntiin jotain sellaista mitä tarvitset ja kaipaat... Kaikki innolla mukaan kevään viimeiseen tapaamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaasan nukkekotiharrastajat kiittävät kommentistasi