keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kirppistelyä

Vaasan nukkekotikerhon ensimmäinen, ja UPEA kevät huipentui kesäkuun ensimmäisenä keskiviikkona pikkuiseen kirpputoritapahtumaan Jukoboxilla.
 
Myynnissä oli itse tehtyä, askartelutarvikkeita, kankaita, huonekaluja, nukkeja ja jokainen taisi löytää jotain sopivaa kotiin viemisiksi. Hinnatkaan eivät päätä huimanneet, jos nyt vaikka vertaa nettikauppoihin tai siihen viralliseen nukkekotikirppikseen. Näitä markkinoita tullaan varmasti järjestämään toistekin, vielä isommalla volyymilla. Nyt myymättä jääneet tavarat tulevat myyntiin myös fb-sivullemme, joten tervetuloa sinne shoppailemaan, jos et nyt päässyt mukaan.
 
Teija ei itse päässyt paikalle, mutta hänen boxillaan kävi kova kuhina; taidokkaat fimoleivonnaiset saivat monta uutta kotia ja onnellista uutta omistajaa!

Päivin ostokset, suurin osa pikkuneidin myymiä. Mattopiiska on Hannan tuotantoa, semmoista täytyy koettaa itsekin väsätä. Hanna kertoi myös miten hammastikusta saa kätevästi tehtyä keittiöveitsen ja taisi jokaiselle lähteä hammastikku matkaan. Ne on ne kuuluisat minisilmät, jotka joillain on ja joillain ei :)

Allekirjoittanut ei oikein saanut aikaiseksi kirppistavaroiden kokoamista, mutta lapset olivatkin sitten innokkaampia ja molemmat keräsivät itselleen myyntipöydät, ja kauppa kävi. Itse ostin Teijan tekemän vihanneskorin sekä maljakot ja tarjottimen. Vauvanuken ja pesusaavin Hannalta, Sinikalta ihanan ristipistolehden ja Päivin tekemän upean Strömsö-neuleen Matildalle. Jokainen löysi paikkansa heti. Muita kuvia lisäilen sitä mukaan, kun niitä ilmestyy.
 
Tässä kohtaa täytyy kiittää kaikkia kerholaisia hienosta keväästä! Enpä olisi uskonut harrastusta aloitellessa, että vielä jonain päivänä löytyy ympärille näin paljon innokkaita nukkisystäviä! Aurinkoista kesää kaikille, jatkamme elokuun ensimmäisellä viikolla taas askartelujen merkeissä. Silloin Hanna on luvannut opettaa meille korien punomista!

1 kommentti:

  1. Leipäveitsi idea on alunperin Väinölän blogista bongattu, eli ei mun vaan Marian idea!! :)

    VastaaPoista

Vaasan nukkekotiharrastajat kiittävät kommentistasi